Evenimente noi organizate de Centrul Cultural Pitești în perioada 13-17 noiembrie

de | 10.11.2023 13:45 | Pitești, Cultură, Lifestyle

  • Evenimente noi la Pitești!

Reprezentanții Centrului Cultural Pitești organizează, în perioada 13-17 noiembrie 2023, noi evenimente cultural-educative și de dezvoltare personală.

Acestea pot fi urmărite online, pe pagina oficială de Facebook a instituției, și pe site-ul oficial (www.centrul-cultural-pitesti.ro), acțiuni la care publicul are acces în limita locurilor disponibile.
centrul cultural Pitesti
Mai jos sunt prezentate evenimentele, pe zile, anunțate la Pitești de reprezentanții Centrul Cultural:
LUNI
✔️Cenaclul „Armonii Argeșene”, coordonat de președintele Ligii Scriitorilor Români – Filiala Argeș, scriitorul dr. Adrian Mitroi, luni, 13 noiembrie, de la ora 13:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
✔️Dialogul cu tema „Darul iubirii”, în cadrul proiectului sub genericul „Mari iubiri ale literaturii universale”, coordonat de poeta și profesoara de limba și literatura română/engleză Raluca Hana Sandu, luni, 13 noiembrie, de la ora 16:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
MARȚI
✔️Dialogul cu tema „Între cultură și presă”, în cadrul proiectului sub genericul „Personalități ale Culturii Piteștene”, coordonat de scriitorul Jean Dumitrașcu, avându-l invitat pe scriitorul și publicistul Mihai Golescu, marți, 14 noiembrie, de la ora 15:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
✔️Prelegerea cu tema „Reechilibrarea feminității și a masculinității”, susținută de Laura Gabriela Nițescu, terapeut, coach de dezvoltare personală, profesoară de limba și literatura franceză, eveniment care va avea loc marți, 14 noiembrie, de la ora 16:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
MIERCURI
✔️Prelegerea cu tema „O nouă Întâlnire cu Urmuz la Colegiul Național Ion. C. Brătianu”, în cadrul proiectului cultural-educativ sub genericul ,,Teme culturale în emoții raționale”, susținut de scriitorul, eminescologul, profesorul de limba și literatura română Lucian Costache, miercuri, 15 noiembrie, de la ora 11:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
✔️Dialogul cu tema ,,Viaţa ca un cântec”, în cadrul proiectului sub genericul ,,Medalion artistic cu Mariana Claudia Filipescu”, având-o invitată pe interpreta de folclor Eugenia Moise-Nicolae, eveniment care se va desfășura miercuri, 15 noiembrie, de la ora 16:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
✔️Recitalul de pian la patru mâini, sub genericul ,,Iosif Ivanovici, regele aproape necunoscut al valsului românesc”, susținut de pianistele Camelia Pavlenco și Adelina Oltean, eveniment coordonat de prof. univ. dr. Camelia Pavlenco, și care va avea loc miercuri, 15 noiembrie, de la ora 17:30, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
JOI
✔️Dezbaterea cu tema ,,Trăiri pe șevalet”, coordonată de artistul plastic Mihaela Viorela Martin, avându-l invitat pe Marian Țuican, profesor de educație plastică și vizuală la Liceul Teoretic Costești, eveniment care se va desfășura joi, 16 noiembrie, de la ora 16:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
✔️Prelegerea cu tema ,,Human Design”, în cadrul proiectului de dezvoltare personală sub genericul ,,Povestea înseamnă emoție”, susținut de Ana Ionescu, trainer de dezvoltare personală, content writer, story teller, joi, 16 noiembrie, de la ora 17:30, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
Foto: Facebook Centrul Cultural Pitesti

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Centrul Cultural Pitești

Ultimele articole