Evenimente noi anunțate de Centrul Cultural Pitești în zilele de 29 și 30 aprilie

de | 29.04.2024 08:45 | Pitești, Cultură

  • Noi evenimente organizate de Centrul Cultural Pitești!

Reprezentanții instituției precizează că aceste evenimente pot fi urmărite online, pe pagina oficială de Facebook a instituției, și pe site-ul oficial (www.centrul-cultural-pitesti.ro), acțiuni la care publicul are acces în limita locurilor disponibile:

Iată care sunt evenimentele cultural-educative anunțate de Centrul Cultural Pitești în zilele de 29 și 30 aprilie:

LUNI
  • Prelegerea cu tema ,,De la Munchen 1938 la Minsk 2014. Capitularea puterilor occidentale în fața hegemoniei germane, respectiv ruse”, susținută de istoricul Ștefan Dumitrache, viceprimarul municipiului Curtea de Argeș, eveniment care va avea loc luni, 29 aprilie, de la ora 12:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
  • Noul proiect cultural-educativ sub genericul „Civilizația umană și fenomenul religios”, susținut de prof. univ. dr. Ilie Popa, președintele Fundației Culturale „Memoria”, Filiala Argeș, proiect care va demara luni, 29 aprilie, de la ora 16:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
  •  Spectacolul de pricesne și muzică religioasă “Sub crucea Ta”, susținut de Ilinca Din și Paula Hriscu, luni, 29 aprilie, de la ora 19:00, în Piața Primăriei Municipiului Pitești. Vor mai concerta Corala Arhiepiscopiei Argeșului și a Muscelului și Corul Bisericii Domnești “Sfântul Gheorghe”. Evenimentul, dedicat sărbătorilor pascale, este organizat de Primăria Municipiului Pitești, prin Centrul Cultural Pitești.
MARȚI
  • Prelegerea cu tema „Mintea de regizor, un labirint de creație cosmică”, în cadrul proiectului „La Vama Vremii”, coordonat de scriitorul și publicistul Nicolae Badiu, avându-l invitat pe regizorul Bogdan Mureșanu, eveniment care va avea loc marți, 30 aprilie, de la ora 15:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
Foto: Facebook Centrul Cultural Pitesti
Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Centrul Cultural Pitești

Ultimele articole