Marți se joacă semifinala. Baschetbaliștii întâlnesc campioana României!

de | 28.04.2024 15:51 | Pitești, Lifestyle

Marți, 30 aprilie, de la ora 19:00, Pitești Arena va găzdui, în premieră, o semifinală a Ligii Naționale. FC Argeș Basketball se duelează cu U BT Cluj-Napoca, campioana ultimilor ani în România, formație neînvinsă în acest sezon. Scorul la general este favorabil ardelenilor, 2-0.

Piteștenii luptă pentru obținerea unei medalii în acest final de sezon. Alb-violeții pot duce seria în Meciul 4, care va avea loc la Pitești Arena, joi, 2 mai. În cazul în care va ceda, FC Argeș va merge în finala mică, unde va da piept cu CSO Voluntari sau CSM Oradea. Ca de fiecare dată, organizatorii au pregătit surprize fanilor, care sunt așteptați să ia cu asalt polivalenta piteșteană. Biletele sunt disponibile pe biletesmart.ro, dar și la casieria Pitești Arena (luni și marți). În aceeasă ediție competițională, FC Argeș are a doua medie în ceea ce privește audiența la meciurile de pe teren propriu.

Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Tradiții și superstiții de Florii. Ce facem cu ramurile de salcie de la biserică?

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești

Ultimele articole