PSD și-a desemnat candidații la Țițești, Ciomăgești și Cuca

de | 28.04.2024 16:12 | Rural, Politic

Sâmbătă a avut loc lansarea candidaților PSD pentru funcția de primar în comunele Țițești, Ciomăgești și Cuca. Astfel, potrivit informării celor de la PSD Argeș, Marian Constantin Chirețu va candida pentru Primăria Țițești, Florea Ene pentru Primăria Ciomăgești și Teodor Georgian Drăgușin pentru Primăria Cuca.

Potrivit informării publicate, la Adunările Generale ale PSD au fost prezenți Ion Mînzînă, președinte al Consiliului Județean și al PSD Argeș, primarul municipiului Pitești, Cristian Gentea, prim-vicepreședinte al PSD Argeș, deputații Remus Mihalcea, prim-vicepreședinte PSD Argeș, Nicolae Georgescu și Pavelescu Nicolae, senatorii Cristina Stocheci și Ovidiu Puiu, vicepreședintele CJ Argeș Adrian Dumitru Bughiu, administratorul public al județului Cristi Puiu, directorul general adjunct Romsilva Olavi Nițescu, consilieri județeni și locali, directorul Muzeului Golești Iustin Dejanu, secretarul tehnic Ghiorghe Vătășescu.

”Facem echipă împreună pentru cetățeni!”

”La Țițești, Marian Constantin Chirețu este un gospodar apreciat de întreaga comunitate în slujba căreia dorește să își dedice priceperea și energia în următorii patru ani. Cu sprijinul nostru sunt convins că va reuși să schimbe fața localității, va avea toată susținerea. Florea Ene a demonstrate deja că are rețeta reușitei, ca să zic așa, dacă ne gândim la activitatea sa profesională. Sunt sigur că va ști ce are de făcut și pentru a dezvolta comuna Ciomăgești! Iar Teodor Georgian Drăgușin este tânăr, ambițios, bun profesionist, un om de care comuna Cuca are nevoie pentru a se moderniza. Facem echipă împreună pentru cetățeni!”, a declarat Ion Mînzînă, potrivit informării. publicate de PSD Argeș.

”Avem la Țițești o echipă tânără și puternică”

”Avem la Țițești o echipă tânără și puternică pentru o administrație modernă cu servicii de calitate în folosul cetățenilor! Și mai avem un atu important! Ne sunt alături și ne susțin Ion Mînzînă, președintele CJ Argeș, și echipa de parlamentari. Reușim împreună!”, a precizat Marian Constantin Chirețu, potrivit sursei citate.

”Împreună să dezvoltăm comuna noastră”

”Cel mai important obiectiv cu care intru în această competiție este aceea ca împreună să dezvoltăm comuna noastră. Comuna Ciomăgești merită să aibă la conducere o echipă de buni gospodari care să vrea, să știe și să poată să rezolve problemele cu care se confruntă oamenii. Iar PSD are această echipă!”, a spus Florea Ene, potrivit informării publicate.

”Continuăm să dezvoltăm și să modernizăm Cuca!”

”La Cuca este vremea pentru un nou început! În echipă cu Consiliul Județean Argeș s-au făcut investiții importante la Cuca! Modernizarea Drumului Județean 703 este doar una dintre acestea! Continuăm să dezvoltăm și să modernizăm Cuca! Împreună putem avea comuna pe care ne-o dorim!”, a subliniat Teodor Georgian Drăgușin, potrivit sursei citate.

Totodată, sâmbătă, Dumitru Drăgușin, a fost desemnat candidatul PSD la Primăria Uda. De asemenea, Ioana Georgescu a fost validată de Biroul Electoral de Circumscripție drept candidat al PSD Argeș pentru funcția de primar al comunei Călinești. A fost depusă la BEC și lista de candidați ai PSD la Consiliul Local Călinești.

Sursă foto: Facebook PSD Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Peste 1.000.000 de euro au fost investiți în modernizarea Căminului Școlar al Liceului cu Program Sportiv ”Viitorul”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: