anchetaonline.ro

Experiență culinară deosebită numai la HUSH

de | 06.06.2023 17:45 | Știri, Județean, Lifestyle, Pitești

Echipa HUSH se străduiește să ofere cel mai bun serviciu, astfel încât să vă simțiți confortabil și să vă bucurați de fiecare moment petrecut la restaurant.

Hush

Ambianța restaurantului este una elegantă și sofisticată cu un decor modern și atenție la detalii.

Echipa HUSH a creat un spațiu confortabil și primitor potrivit atât pentru întâlniri romantice , cât și pentru cine de afaceri sau orice altă ocazie specială.

Hush

Meniul este unul diversificat și se bazează pe cele mai proaspete ingrediente locale.

Oferă o varietate de preparate de la aperitive delicioase și superconsistente până la feluri principale savuroase și deserturi rafinate.

Totodată echipa HUSH oferă opțiuni pentru toate preferințele alimentare inclusiv meniuri vegetariene și vegane.

Hush

Pentru a asigura o experiență completă Hush Pitești organizează și evenimente tematice ocazionale cum ar fi seri de muzică live, seri cu degustare a vinurilor sau seri culinare speciale.

Restaurantul Club H & Veranda by H are cam misiune de a vă oferi o experiență culinară deosebită și de a vă încânta papilele gustative.

Hush

De asemenea locația are o echipă dedicată formată din bucătari talentați și ospătari prietenoși care sunt acolo pentru a vă servi cu cele mai bune preparate și pentru a vă oferi o atmosferă plăcută.

A new culinary experience, great music, cold drinks and great peoople, all in one place: Veranda by Hush”

Hush

Adresă: Str. Panselelor nr. 2, Pitesti, Romania
Telefon: 0733 956 283
E-mail: office@clubhush.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Veranda by Hush