(VIDEO) Tânărul de 28 ani din Ștefănești a fost găsit mort în Barajul Budeasa!

de | 06.06.2023 17:52 | Știri, Eveniment, Importante, Județean

Tragedie în familia tânărului dispărut în Barajul Budeasa! Bărbatul a fost găsit mort!

În urmă cu doar câteva momente, trupul neînsuflețit al tânărului NIȚĂ ALEXANDRU GEORGE, în vârstă de 28 de ani, din Ștefănești, ce a dispărut în cursul zilei de ieri, a fost scos din apele Barajului Budeasa.

Din păcate, trupul neînsuflețit al bărbatului a fost găsit de către scafandrii din cadrul I.S.U., care au sprijinit activitățile de căutare, în barajul Budeasa.

Urmează ca în cauză să fie dispusă efectuarea unei autopsii medico-legale, pentru stabilirea cauzei decesului, iar pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, va fi întocmit dosar penal conform art.192 din Codul Penal.”, transmite IPJ Arges.

În cauză, și Inspectoratul pentru Situații de Urgență Argeș a transmis:

Astăzi, pompierii argeșeni cu ajutorul scafandrilor de la Inspectoratele pentru Situații de Urgență Vâlcea și Dâmbovița au extins căutările bărbatului de 28 de ani în barajul Budeasa.
În urma căutărilor, cu puțin timp în urmă, trupul bărbatului căutat a fost identificat în apă de către scafandrii și adus la mal.
Din păcate, persoana de sex masculin nu prezenta funcții vitale.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Tânărul de 28 ani din Ștefănești, căutat în Barajul Budeasa după ce i-a fost găsită mașina în jurul acestuia!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole