Expoziție de icoane la Muzeul Județean Argeș

de | 20.12.2023 15:50 | Județean, Cultură

Reprezentanții Muzeului Județean Argeș vă invită vineri, 22 decembrie, la ora 11.00, la Galeria Națională de Artă Naivă, acolo unde va avea loc vernisajul expoziției de icoane aparținând pictoriței Camelia Darie.

la muzeu

Pictor iconar, autorizat de Patriarhia Ortodoxă Română- membră a Uniunii Artiştilor Plastici, a urmat cursurile Şcolii de Arte din Piteşti, clasa prof. Ileana Giura.

Camelia Darie a absolvit, printre altele, și cursurile de pictură bisericească în cadrul Patriarhiei Ortodoxe Române, clasa prof. Gheorghe Ioan Popescu.

ArgeȘenii interesați de expoziție trebuie să știe că aceasta va putea fi vizitată până la data de 12 ianuarie, de luni până duminică, în intervalul 9:00 – 19:00.

De precizat faptul că Muzeul Județean Argeș este o instituție de cultură aflată sub autoritatea Consiliului Județean Argeș.

 

Foto: Facebook Muzeul Judetean Arges 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

MAE a emis o alertă de călătorie pentru Islanda

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Muzeul Județean Argeș

Ultimele articole