Extinderea iluminatului public în zona industrială a Ștefăneștiului, în curs de finalizare

de | 22.04.2022 13:05 | Știri, Administrație, Județean, Ștefănești

 

Strada Sticlelor din Ștefănești este una dintre arterele cele mai circulate, cu atât mai mult, cu cât aici este concentrată și zona industrială a orașului.

În ciuda acestui fapt, în ultimii 30 de ani, niciun primar nu s-a învrednicit să asigure un iluminat public corespunzător.

La începutul mandatului, primarul Nicolae Velcea anunța că una dintre prioritățile sale este extinderea iluminatului public pe strada Sticlelor și s-a ținut de cuvânt. Acum, lucrările privind extinderea iluminatului se apropie de final. Deja este funcțional primul tronson, până în zona „Lacuri”.

În perioada următoare lucrările vor continua pentru finalizarea extinderii iluminatului public până în zona canalului de fugă de pe strada Sticlelor.

Untitled collage 1 1 - Extinderea iluminatului public în zona industrială a Ștefăneștiului, în curs de finalizare

 

 


Citește, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Nicolae Velcea

Ultimele articole