A făcut-o lată în prima zi de Paște! Beat, un șofer din Argeș a intrat cu mașina în gardul unui magazin

de | 17.04.2023 17:30 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean, Rural

A făcut-o lată în prima zi de Paște! Beat, un șofer din Argeș a intrat cu mașina în gardul unui magazin

Un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din Boteni, a rămas fără permis și s-a ales cu doar penal, în prima zi de Paște, după ce a intrat cu mașina în gardul unui magazin.

După ce s-a distrat în prima zi de Paște, petrecând așa cum obișnuiesc majoritatea românilor, cu bucate alese, dar și cu alcool, un argeșean de 30 de ani a decis ca la finalul petrecerii, în noaptea de duminică spre luni, după miezul nopții, să urce la volanul mașinii, deși băuse bine.

Însă, în localitatea Bradu, șoferul a pierdut controlul asupra mașinii, ajungând cu autoturismul în gardul unui magazin. Mai mult, după producerea evenimentului rutier, bărbatul a fugit de la fața locului.

În zona respectivă au ajuns polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Albota, care au fost sesizați cu privire la incident. În timp ce agenții constatau pagubele, șoferul s-a întors la locul producerii accidentului, fiind însoțit de un polițist local din cadrul Primăriei Bradu.

Oamenii legii au simțit că bărbatul mirosea a alcool, drept urmare, el a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Șoferul a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice. În urma faptei sale, s-a ales cu permisul de conducere suspendat și cu dosar penal.

Foto descriptiv Botosaneanul

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Urmărire ca în filme în Pitești! Șoferul a lovit două mașini în încercarea de a scăpă!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole