Controale în Argeș! Carne de miel retrasă de la vânzare, chiar înainte de Paște

de | 17.04.2023 16:45 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean

Controale în Argeș! Carne de miel retrasă de la vânzare, chiar înainte de Paște

Înaintea sosirii sărbătorilor pascale, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, împreună cu reprezentanți ai Comisariatului pentru Protecția Consumatorilor Argeș și D.S.V.S.A. Argeș, au efectuat verificări pentru prevenirea faptelor ilicite din domeniul alimentar.

Astfel, în perioada 13-14 aprilie, au fost făcute verificări la șase agenți economici ce dețin abatoare sau unități de sacrificare și producere a cărnii din județul Argeș, dar și la două piețe din municipiul Pitești.

În urma acțiunilor, au fost retrase de la vânzare 35 de kg de carne de oaie, 17 kg de carne de miel și 3 kg de șorici de porc. Oamenii legii au constatat că acestea erau depozitate necorespunzător, dar au descoperit și alte nereguli privind comercializarea cărnii.

Prin uamre, au fost aplicate amenzi în valoare de 20.000 de lei, iar suma de 1.650 de lei a fost confiscată.

Foto descriptiv Spynews.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Urmărire ca în filme în Pitești! Șoferul a lovit două mașini în încercarea de a scăpă!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș

Ultimele articole