Familia Cotimanis- gazdă de Paște pentru Robert Knepper, actorul din Prison Break

de | 18.04.2023 19:20 | Știri, După locație, După subiect, Județean, Lifestyle

Familia Cotimanis- gazdă de Paște pentru Robert Knepper, actorul din Prison Break

Un celebru actor american și-a petrecut sărbătorile pascale într-o comună argeșeană, alături de fosta faimoasă de la Survivor România, Ada Dumitru și părinții acesteia, Constantin Cotimanis și Iulia Dumitru.

Mai exact, este vorba despre Robert Knepper, celebru pentru rolul Theodore „T-Bag” Bagwellt din seria Prison Break și aparițiile sale în celebre filme, precum „Hitman”, „Transporter 3” și „Jack Reacher: Never Go Back”, care a sărbătorit Paștele pe meleaguri românești.

Actorul a fost invitat în țara noastră de fosta faimoasă de la Survivor,  Ada Dumitru, alături de care a jucat în filmele ”Enclave” și ”The Pact” și cu care este bun prieten scrie adevărul.ro

Suntem prieteni de ani de zile, am jucat împreună și a acceptat cu mare plăcere invitația mea de a petrece sărbătorile pascale în Argeș”, a precizat pentru sursa citată actrița Ada Dumitru, care este foarte apreciată de către Robert Knepper.

Actorul a participat și la slujba de Înviere

Actorul din Prison Break a fost prezent și la slujba de Înviere oficiată de preotul Cristian Dragomirescu, unul dintre cei mai apreciați portretiști din România, la biserica cu hramul Tăierea Capului Sântul Ioan Botezătorul din Ștefănești Sat.

index1 - Familia Cotimanis- gazdă de Paște pentru Robert Knepper, actorul din Prison Break

sursă foto Facebook Cristian Dragomirescu

Preotul i-a oferit actorului un album cu portretele realizate de el. Acesta are în plan să îi facă un portret și lui Robert Knepper.

Celebrul actor american este a patra oară în România

Prima sa vizită a fost în Cluj, în 1985, pe timpul comunismului, unde a susținut mai multe spectacole.

În mai 2015 a fost prezent la București pentru a participa la East European Comic Con, iar în noiembrie 2019 a petrecut câteva zile la Timișoara.

Robert Knepper a petrecut mai mult zile la vila pe care actorii Constantin Cotimanis și Iulia Dumitru o au în comuna argeșeană Bogați.

El a fost foarte încântat de minivacanța sa din România și de ospitalitatea gazdelor sale.

Constantin Cotimanis s-a stabilit de câțiva ani în Argeș și a fost timp de peste un an director al Teatrului Alexandru Davila din Pitești. El este tatăl vitreg al Adei Dumitru.

La numai 26 de ani, ea este considerată una dintre cele mai talentate tinere actriţe din Europa de Est. A debutat la 15 ani într-un spectacol de Mihai Mălăimare, este pregătită de celebra Susan Batson, profesoara de actorie a lui Nicole Kidman, şi a avut un rol principal în serialul poliţist “Three Knee Deep”, alături de James Marshall, unul dintre starurile din Twin Peaks.

 

sursă foto Facebook Constantin Cotimanis

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Elena Lasconi: „ÎPS Calinic Argeșeanul este de departe cel mai cool cleric ortodox din câți am cunoscut”

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Constantin Cotimanis

Ultimele articole