Familie din Argeș, băgată în spital de un șofer care a intrat pe contrasens! Printre victime- o fetiță de 2 ani

de | 16.03.2023 14:43 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Importante, Județean, Național

Familie din Argeș, băgată în spital de un șofer care a intrat pe contrasens! Printre victime- o fetiță de 2 ani

Accident rutier grav, joi, pe DN7, în apropiere de localitatea Boița, din județul Sibiu.

O familie din Argeș, printre care și o fetiță de 2 ani, a ajuns la spital, după ce un șofer de 20 de ani, care conducea un microbuz, a pătruns pe contrasens și a intrat în mașina argeșenilor.

Potrivit cercetărilor, șoferul de 20 de ani, din Hunedoara, se îndrepta spre Sibiu atunci când a intrat în coliziune cu autoturismul condus de argeșeanul de 30 de ani. În mașină se mai afla soția sa, dar și fetița acestora de 2 ani.

Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că, în timp ce conducea o autoutilitară (microbuz) spre Sibiu, un hunedorean în vârstă de 20 de ani ar fi pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus spre Vâlcea, de către un bărbat în vârstă de aproximativ 30 de ani, turism în care se mai aflau o femeie în vârstă de 26 de ani şi o fetiţă în vârstă de 2 ani, toţi trei din judeţul Argeş”, a transmis IPJ Sibiu.

Toți cei patru, atât argeșenii, cât și hunedoreanul, au fost răniți. Femeia de 26 de ani și copilul au fost transportate la spital de echipajul SAJ Sibiu, suferind un traumatisme craniene.

La fața locului au intervenit și trei echipaje SMURD dintre care unul cu medic, o autospecială de descarcerare şi o autospecială de stingere.

Oamenii legii desfășoară cercetări pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul.

Foto IPJ Sibiu

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(VIDEO) Băiat de 18 ani din Mioveni, găsit mort în casă!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: DN7

Ultimele articole