Pitești – Curs de instruire a muzeografilor de la Muzeul Județean Argeș

de | 16.03.2023 15:10 | Știri, Cultură, Județean, Pitești

În perioada 16-17 martie, Muzeul Județean Argeș, în colaborare cu Institutul Național al Patrimoniului, organizează la Pitești, o sesiune de instruire a utilizatorilor programului DOCPAT.

muzeu arges

Muzeografi de la Muzeul Național Brătianu, Muzeul Viticulturii și Pomiculturii Golești, Muzeul Municipal Câmpulung și Muzeul Municipal Curtea de Argeș, participă la aceste cursuri.

muzeu arges curs

Alin Cîrstian, bibliograf la Institutul Național al Patrimoniului, Direcția Patrimoniu Digital, va oferi în cadrul sesiunii de instruire, informații referitoare la ultimele funcționalități ale programului DOCPAT.

Domnul Cîrstian va oferi de asemenea detalii și despre clasarea patrimoniului și catalogarea resurselor culturale.

muzeu arges curs

De precizat faptul că aceste întâlniri „vor fi benefice pentru specialiștii din muzeele argeșene implicați în activitatea de evidentă a patrimoniului cultural mobil și le va ușura activitatea de întocmire a dosarelor de clasare, cu ajutorul programului DOCPAT”, precizează reprezentanții Muzeului Județean Argeș.

Foto: Muzeul Județean Argeș

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Muzeul Județean Argeș

Ultimele articole