anchetaonline.ro

Fără fițe! Emma Răducanu conduce o Dacia Sandero, deși are contract de milioane cu Porsche

de | 27.06.2022 17:46 | Știri, După locație, După subiect, Lifestyle, Național

Emma Răducanu, locul 11 WTA, preferă mașinile românești, deși este ambasador Porsche. Jucătoarea de tenis, cu tată român și mamă chinezoaică, a fost surprinsă în fotografii la volanul unei mașini Dacia Sandero.

Sportiva, în vârstă de 19 ani, a fost surprinsă la volanul Daciei, înainte de pregătirile pentru turneul de la Wimbledon.

În acest an, Emma Răducanu a devenit ambasador Porsche, iar cu acest prilej a spus că visul ei din copilărie este să aibă un Porsche 911.

Deși situația financiară îi permite să își achiziționeze orice autoturism își dorește, sportiva are o mașină Dacia Sandero de nu mai puțin de cinci ani, potrivit Daily Mail.

Potrivit site-ului WTA, Emma Răducanu deține din activitatea în tenis premii de 3.287.787 de dolari.

Astăzi, 27 iunie, a început Wimbledon 2022, urmând să se desfășoare până pe 10 iulie.

Foto Prosport.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Denis Marian Vladulescu – absolventul cu cea mai mare medie din Argeș la BAC! Felicitări!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Dacia Sandero | Emma Răducanu | Porsche