anchetaonline.ro

Denis Marian Vlădulescu – 10 la BAC după contestații! Felicitări!

de | 01.07.2022 19:50 | Știri, Cultură, Importante, Județean

INFORMAȚII NOI 1 iulie

Ca urmare a soluționării contestațiilor formulate de către elevii care au participat la examenul de Bacalaureat, doi tineri argeșeni au reușit să obțină nota perfectă de 10. Așa cum era de așteptat, printre ei se numără Denis-Marian Vlădulescu, elevul de la Colegiul Național “Alexandru Odobescu” Pitești, care, după finalizarea probelor, a ocupat prima poziție pe județ! Povestea lui o puteți citi mai jos!

Redactorii Ancheta au luat din nou legătura cu Denis pentru a-l felicita pentru nota perfectă. Elevul din Ștefănești ne-a spus că atât el, cât și părinții lui, au rămas plăcut surprinși de nota finală. Tânărul și-a sunat părinții pe rând pentru a le da uimitoarea veste. Absolventul a ținut să precizeze faptul că meritul este și al părinților lui, dar și al profesorilor de matematiă cu care acesta s-a pregătit. Băiatul spune că atât profesoara de la clasă, cât și profesorul de pregătire au ținut să facă contestație, cunoscându-i potențialul.

Denis a transmis că în această vară, vrea să se bucure de relaxare, fiind scea mai liberă vacanță a lui.

Un al doilea elev care a luat nota 10 pe linie, este Alexandru Ungrureanu, elev la Colegiul Național “I.C. Brătianu” Pitești, mate-info.

INFORMAȚII INIȚIALE 27 iunie

Denis Marian Vlădulescu este elevul care se bucură astăzi de cea mai mare medie la examenul de Bacalaureat, din județul Argeș. Băiatul în vârstă de 18 ani, proaspăt absolvent al Colegiului „Alexandru Odobescu” din Pitești, a reușit să ia 9,90 la matematică, 10 la română și 10 la informatică!

Tânărul și-a întrecut propriile așteptări atunci când s-a văzut în topul listei pe județul nostru! Denis a căutat din pură curiozitate statisticile, după ce și-a aflat notele la BAC, având plăcuta surpriză de a afla că este participantul cu cea mai mare medie! Mai mult de atât, băiatul a declarat pentru redactorii Ancheta că dorește să facă contestație la matematică pentru a avea o notă perfectă!

Denis Marin Vlădulescu a studiat pe profilul mate-info intensiv și declară că, de mic, este pasionat de aceste două materii. A pornit și în viața de licean cu un start bun, având media 9,50 la evaluarea națională de la sfârșitul clasei a VIII-a!

Tânărul ne-a declarat că nu a avut emoții în fața acestui examen al maturității, deoarece s-a pregătit!

Dacă îți dai interesul din timp și reușești să acoperi toată materia, nu are ce să te surprindă!, declară Denis.

Acesta a mai ținut să menționeze că- atât la matematică, cât și la informatică- a depus multă muncă, prin pregătiri și meditații. În paralel, însă, nu a considerat că meditațiile la română sunt necesare, dar s-a pregătit de unul singur chiar de la începutul anului, pentru a putea parcurge toate informațiile! Denis a spus că a studiat constant operele de Bacalaureat, reușind să acopere până și cel mai mic detaliu.

Băiatul are planuri mari în legătură cu facultatea pe care dorește să o urmeze! El ne-a declarat că va da admiterea la Universitatea Politehnică din București, pe Automatică.

Îi urăm multă baftă în continuare și un viitor la fel de colorat ca visele pe care le are!

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Printul Paul a fost prins la Paris după ce a fugit! Era dat în urmărire internațională!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: