anchetaonline.ro

Copiii din Bascov vor avea un nou loc de joacă

de | 01.07.2022 19:44 | Rural, Administrație

Veste bună pentru cetățenii din Brăileni, dar mai ales pentru copiii din acest sat bascovean! Săptămâna aceasta, consilierii locali au pe ordinea de zi a şedinţei ordinare din 28 iunie aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru amenajarea unui nou spaţiu de joacă pentru copii. Potrivit proiectului iniţiat de primarul comunei Bascov, Gheorghe Stancu, este vorba despre o investiţie în valoare de 145.697,12 lei (TVA inclus), finanţată din bugetul local, ce va avea o durată de execuție și finalizare de patru luni.

cresa noua bascov

Când vor putea fi primiţi copiii la noua creşă

Şi, pentru că foarte mulţi părinţi aşteaptă cu nerăbdare deschiderea oficială a noii creşe, edilul a oferit detalii cu privire la stadiul demersurilor pe care administraţia locală le face pentru ca aceasta să îşi deschidă porţile încă din această toamnă:

Ne aflăm în etapa achizițiilor privind mijloacele fixe, după care așteptăm avizele de funcționare şi angajarea personalului necesar. Tot ce pot să vă spun este că facem eforturi deosebite ca această modernă clădire să fie funcțională și să îi primească pe copii la începutul noului an școlar. Vom anunța persoanele interesate despre condițiile înscrierii, după ce vom parcurge toate aceste etape”, a precizat primarul Gheorghe Stancu.

Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Noua creşă din Bascov este gata! Copiii sub 3 ani sunt așteptați din toamnă!  

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/nadia-ciochina/" target="_self">Nadia Ciochina</a>

Articol scris de Nadia Ciochina

Jurnalist de investigații și editor, cu 19 experiență în presă, autor și coordonator pentru numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bascov | Brăileni | Gheorghe Stancu