Fața orașului Topoloveni se schimbă cu fapte și cu o echipă puternică și competentă, nu cu vorbe!

de | 22.05.2024 13:10 | Din ediția tipărită, Politic, Topoloveni

Orașul Topoloveni merită progres, merită dezvoltare. Oamenii urbei au nevoie de respect din partea autorităților locale, nu de promisiuni din patru în patru ani. Ana-Maria Pănescu, candidata PNL la Primăria Topoloveni, și echipa sa de consilieri sunt profesioniștii care pot schimba fața orașului în bine, care pot crește calitatea vieții pentru fiecare locuitor al orașului și care și-au asumat cu responsabilitate acest angajament.

Sursă foto: ediția tiprită

Ana-Maria Pănescu a intrat în competiția electorală pentru Primăria orașului Topoloveni din partea Partidului Național Liberal. Este jurist, licențiată în Drept, iar din 2021 este moderator de conținut în cadrul unei companii puternice, cu sedii în întreaga țară. Deși face parte din generația tânără de politicieni, a reușit să coaguleze în jurul său o echipă de calitate, cu oameni care excelează fiecare în domeniul în care activează și care sunt deciși să își folosească competențele pentru a da Topoloveniului șansa la dezvoltare.

Sursă foto: ediția tiprită IMG 20240518 WA0025 - Fața orașului Topoloveni se schimbă cu fapte și cu o echipă puternică și competentă, nu cu vorbe!

”Am știut de la început că această competiție electorală, mai ales aici în Topoloveni, nu este deloc ușoară. Dar asta nu înseamnă că trebuie să ne complacem în politica «Lasă, că merge și așa!”. Este păguboasă această mentalitate. Nu aceasta este calea de rezolvare a multor probleme pe care le reclamă de ani de zile oamenii din Topoloveni. Cea mai bună politică este aceea când poți aduce oamenilor un trai de nivel european, când te asiguri că atragi investitori care să pună la dispoziția cetățenilor locuri de muncă mai bine plătite, când reușești să crești bugetul orașului astfel încât să poți demara proiecte importante care să genereze progres și dezvoltare.

Oamenii vor fapte, vor realizări! De vorbe, de promisiuni spuse doar în campaniile electorale, ei s-au săturat! Asta ne spun cetățenii Topoloveniului la fiecare întâlnire pe care o avem cu ei. În piață, în cartiere, pe stradă… Vor siguranța zilelor de mâine, își vor copiii lângă ei, acasă, vor calitate la serviciile publice.

Toate pot fi rezolvate, dacă și numai dacă există un parteneriat sănătos între autoritățile locale și cetățeni, dacă există cultul lucrului bine făcut, responsabilitate și respect, de-o parte și de cealaltă. Sunt principii esențiale de la care nu ne vom abate eu și echipa PNL de consilieri locali, după ce vom reuși să câștigăm confruntarea electorală din 9 iunie.

Sunt mândră de ei toți! Și le mulțumesc că suntem împreună, umăr la umăr pentru binele orașului nostru. Că suntem o echipă consolidată căreia îi pasă de oameni, de tineri, de copii. Că sunt implicați în identificarea celor mai bune soluții de rezolvare a nevoilor cu care se confruntă orașul, palier cu palier, domeniu cu domeniu.

În esență, aceasta este rețeta de care este nevoie într-o administrație locală eficientă. Identifici problemele, analizezi, soluționezi și implementezi!”

Consilierii PNL de la Topoloveni – echipa de profesioniști care luptă pentru a schimba fața orașului

  1. Pănescu Ana-Maria – jurist
  2. Scarlat Valentin-Marius – profesor
  3. Bica Ion-Mihai – antreprenor
  4. Budin Marian-Alexandru – economist
  5. Olaru Elena-Alina – inginer
  6. Rosescu Ion – profesor
  7. Zamfir Olivia-Nicoleta – gestionar
  8. Albescu Cristian-Alin – profesor
  9. Gheorghe Silvian – antreprenor
  10. Vîlceanu Radu-Andrei – asistent medical generalist
  11. Arsene Dan – merceolog principal
  12. Badea Bogdan – manager
  13. Dinuta Nicoleta – manager
  14. Soava Alina – asistent social
  15. Grecea Octavian-Gabriel – instructor sportiv

Material publicat de MB Agency Complete SRL, la comanda Partidului Național Liberal, Filiala Argeş, Cod Unic Mandar Financiar 21240015.

Ziarul Ancheta.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Candidatul PNL la Președinția CJ Argeș, Radu Perianu: ”La Pitești, oamenii vor o schimbare”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Ultimele articole