AZI! FC Argeș Basketball – SCM Craiova la Pitești Arena!

de | 26.04.2023 12:20 | Știri, Județean, Lifestyle, Pitești

  • Nu uitați piteșteni!

Astăzi, 26 aprilie, de la ora 19:00 Pitești Arena găzduiește meciul de deschidere al seriei de playoff dintre FC Argeș Basketball și SCM Craiova.

Pitești Arena

Ambele echipe luptă pentru o clasare cât mai bună la finalul sezonului, într-o serie ce se dispută pe sistemul “Best of 3”.

Avantajul terenului propriu este de partea alb-violeților, care, în caz de egalitate după două meciuri, vor disputa decisivul pe teren propriu.

bilete la pitesti

În cazul în care nu v-ați luat deja bilete la meci, o puteți face online, pe www.biletesmart.ro/pitesti, cât și la Casieria Pitești Arena din Strada Basarabia 35.

Programul casieriei este astăzi de la 12:00 la ora 19:00.

Pitești baschet
Sunt ultimele meciuri ale sezonului și trebuie să dăm tot ce avem mai bun pentru a încheia această ediție de campionat cât mai sus în clasament. Există regretul rezultatelor din seria cu Rapid, dar în sport trebuie să mergi mai departe indiferent de ceea ce se întâmpla pe teren, fie că e în favoarea ta sau nu. Cu siguranță aș fi vrut să bifez o nouă prezență în semifinale, așa cum s-a întâmplat în ultimele două sezoane.
Seria cu Craiova se anunță una interesantă. Sunt sigur că dorință există de ambele părți. În ceea ce ne privește pe noi, trebuie să profităm de avantajul terenului propriu și să jucăm cât mai bine. Fiecare dintre noi își dorește să terminăm parcursul victorioși. Vreau sa le mulțumim fanilor prin victorii, iar primul pas este miercuri. Sper să jucăm într-o atmsoferă frumoasă, așa cum a fost mereu”, a transmis Radu Voinescu pe pagina de Facebook a echipei de baschet.

Pitești baschet

Hai la meci!”

Foto: Facebook

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: FC Argeș Basketball

Ultimele articole