anchetaonline.ro

Federația Română de Darts este condusă de un polițist argeșean

de | 10.02.2022 15:35 | Lifestyle

La finele lunii ianuarie, conducerea Federației Române de Darts a fost preluată, în urma alegerilor, de Costin-Laurențiu Spânu, președintele CS Darts Mioveni. Acesta este unul dintre cei care au pus bazele acestui sport în țara noastră, iar la primirea acestei funcții a fost felicitat și de edilul orașului Mioveni, Ion Georgescu, care a subliniat contribuția sa la evoluția darts-ului în județul nostru. Argeșeanul a preluat ștafeta de la Dragoș Dumitrescu, care a condus Federația timp de 13 ani. Joacă darts din 2009 și are în spate o carieră de polițist. În decembrie 2011, acesta s-a remarcat prin faptul că, în calitate de agent șef al Poliției Rutiere Mioveni, de Ziua Anticorupției, a sesizat colegii de la DGA pentru că un șofer a vrut să îi de șpagă 250 de euro ca să îl ierte de o amendă.

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/oana-bahrim/" target="_self">Oana Bahrim</a>

Articol scris de Oana Bahrim

Jurnalist cu 18 ani de experiență în presă, secretar general al redacțiilor Ancheta, cu peste 5000 de titluri publicate și cu implicare în numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare: