Felicitată de primarul Cristian Gentea la împlinirea venerabilei vârste de 100 de ani

de | 03.07.2023 15:49 | Știri, Administrație, Județean, Lifestyle, Pitești

Primarul municipiului Pitești, Cristian Gentea a felicitat-o în cursul zilei de astăzi pe doamna Varvara Constantinescu care a împlinit un secol de viață.

pitesti femeie 100 de ani

Doamna Constantinescu s-a născut în anul 1923 în Basarabia, într-o familie cu 7 copii iar în 1944 a fost nevoită să se refugieze în țara noastră.

pitesti femeie 100 de ani

Absolventă a Institutului Pedagogic din Chișinău, a fost repartizată la Pitești, ocupând funcția de funcționar la Administrația Financiară, lucrând chiar în clădirea ce astăzi adăpostește Primăria.

pitesti femeie 100 de ani

Varvara Constantinescu și-a întemeiat în orașul nostru o frumoasă familie, având patru copii, trei nepoți și trei strănepoți.

pitesti femeie 100 de ani

Felicitări doamnei Varvara Constantinescu, o femeie cu un secol de viață trăită frumos!

Povestea de viață a doamnei Varvara este impresionantă: născută în aprilie 1923, în Basarabia, într-o familie cu 7 copii, absolventă a Institutului Pedagogic din Chișinău, este nevoită să se refugieze în România, în 1944, alături de alți trei frați, membrii familiei rămași fiind deportați în Siberia.

Repartizată la Pitești ca funcționar la Administrația Financiară, a lucrat chiar în clădirea ce astăzi adăpostește Primăria municipiului, întemeind aici o familie trainică.

Astăzi este înconjurată cu dragoste de cei patru copii, trei nepoți și trei strănepoți și le împărtășește pasiunea pentru gastronomia moldovenească și broderie!

La mulți ani, cu sănătate, în mijlocul familiei și al comunității!”, a transmis edilul Piteștiului prin intermediul paginii persoanle de Facebook.

 

Foto: Facebook Cristian Gentea

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole