O femeie de 69 de ani a fost lovită mortal de tren în Ploiești!

de | 05.01.2024 16:37 | Știri, Eveniment

O femeie în vârstă de 69 de ani a fost accidentată mortal de tren în staţia Ploieşti Sud.

Conform Digi24, evenimentul s-a petrecut vineri după-amiază, în Staţia CF Ploieşti Sud, la plecarea trenului din staţie, informează Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova.

La data de 5 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi au fost sesizaţi despre faptul că în Staţia CF Ploieşti Sud, o persoană ar fi fost accidentată de un tren, la plecarea acestuia din staţie. (…) În cauză, poliţiştii continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul feroviar, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă”, precizează IPJ.

Surse apropiate anchetei au declarat, pentru Agerpres, că femeia s-ar fi sinucis.

sursă foto realitatea.net

descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Referitor la cazul lui Cătălin Cherecheș. Ministrul Justiției: ”Pentru statul român nu există noțiunea de fugar VIP” – Ziarul Ancheta Online

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: