Evaziune fiscală de peste 720.677 de lei în Argeș! Un bărbat din Budeasa a fost trimis în judecată!

de | 05.01.2024 17:11 | Știri, Eveniment

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice Argeș au finalizat, în cursul zilei de joi, 4 ianuarie 2024, cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, privind săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală.

Astfel, din cercetările făcute de polițiști, s-a constatat că un bărbat de 40 de ani, din Budeasa, administrator al unei societăți cu obiect de activitate comercializarea autovehiculelor ușoare, nu ar fi înregistrat, în perioada iunie – octombrie 2020, operațiunilor comerciale de vânzare pe teritoriul național a unui număr de 57 de autoturisme second-hand.

Mai mult de atât, argeșeanul nu ar fi declarat veniturile obținute în urma acestor operațiuni comerciale, cu un cuantum de aproximativ 5.300.000 de lei.

Prejudiciul cauzat bugetului de stat este de 720.677,82 de lei, reprezentând TVA.

Dosarul penal a fost înaintat Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș cu propunere de trimitere în judecată.

 

foto descriptiv evz.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

O femeie de 69 de ani a fost lovită mortal de tren în Ploiești! – Ziarul Ancheta Online

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: