Argeșeni prinși beți la volan, chiar din primele zile ale noului an!

de | 05.01.2024 17:29 | Știri, Eveniment

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Tigveni au depistat, în cursul zilei de joi, 4 ianuarie, un bărbat de 39 de ani, din Cepari, care se afla la volanul unui autoturism prin Argeș.

Șoferul conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu, în timp ce se afla sub influența alcoolului.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind peste limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la o unitate medicală, în vederea recoltării de probe biologice de sânge, pentru stabilirea alcoolemiei.

Acesta s-a ales cu dosar penal conform art. 336 alin.1 din Codul Penal, iar dreptul de a conduce a fost suspendat, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

Mai mult de atât, în cursul zilei de astăzii, 5 iianuarie, în jurul orei 12:00, polițiștii Serviciului Județean de Poliție Transporturi Argeș au mai depistat un șofer.

Este vorba despre un bărbat de 52 de ani, din Moșoaia, care conducea o autoutilitară pe raza municipiului Pitești, în timp ce se afla sub influența alcoolului.

De asemenea, având în vedere că rezultatul testării cu aparatul etilotest a fost peste limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, cel în cauză a fost condus la o unitate medicală, în vederea recoltării de probe biologice de sânge, pentru stabilirea alcoolemiei.

Și acesta s-a ales cu dosar penal conform art. 336 alin.1 din Codul Penal, iar dreptul de a conduce a fost suspendat, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

 

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Evaziune fiscală de peste 720.677 de lei în Argeș! Un bărbat din Budeasa a fost trimis în judecată! – Ziarul Ancheta Online

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: