Femeia de 76 de ani, din Argeș, dată dispărută – A fost găsită în București!

de | 11.11.2023 14:07 | Știri, Eveniment, Importante

Update

Cu ajutorul polițiștilor din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, polițiștii au reușit să o găsească pe femeie. Ea a fost depistată pe raza Sectorului 6.

Informații inițiale

O femeie în vârstă de 76 de ani, din Argeș, este căutată de polițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești, în urma sesizării referitoare la dispariția sa.

Femeia, TĂNASE ELENA, a plecat voluntar de la domiciliul său, din comuna Ștefan cel Mare, în ziua de joi, 9 noiembrie. Ea s-a deplasat cu un mijloc de transport în comun, comunicând familiei că ar fi ajuns în municipiul București, dar ulterior nu s-a mai putut lua legătura cu ea și, potrivit polițiștilor, nu a ajuns la destinația propusă.

Semnalmente: 1,50-1,55 m înălțime, aproximativ 35-40 de kg, constituție astenică, ochi albaștri, păr grizonat, de lungime medie.

Vestimentație: geacă neagră de fâș, pulover roșu, vestă roz, pantalon negru din material textil cu sclipici, purta pe cap o basma de culoare galbenă cu imprimeuri florale.

Persoanele care pot oferi informații despre cea în cauză sunt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Orașului Costești, la telefon 0248 672 336.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Accident rutier cu două victime implicate în Morărești!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: