(Video) O femeie de 82 de ani din Costești a ajuns la spital după ce a fost mușcată de un câine

de | 15.02.2024 13:36 | Costești, Eveniment, Importante, Județean

O femeie de 82 de ani din Costești a fost rănită și a ajuns la spital după ce a fost mușcată de un câine. Aceasta se afla în aproprierea locuinței sale în momentul în care a fost atacată.

 

Argeșeanca a suferit leziuni la nivelul membrelor inferioare și a avut nevoie de îngrijiri, fiind transportată cu o ambulanță la spital.

În acest caz oamenii legii desfășoară cercetări.

În dimineața zilei de 15 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 cu privire la faptul că o femeie ar fi suferit leziuni prin mușcături de câine, în timp ce se afla în apropierea locuinței, pe raza localității Costești.

Din verificările efectuate până la acest moment, a rezultat că femeia în cauză, de 82 de ani, ar fi fost mușcată de un exemplar canin, femelă, de talie medie, fără stăpân.

Persoana vătămată a suferit leziuni la nivelul membrelor inferioare și a fost transportată la spital, pentru îngrijiri.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești desfășoară cercetări, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc și luarea măsurilor legale care se impun.

Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, în cauză a fost întocmit dosar penal, conform art. 12 din O.G. 55/2002.”, se arată într-un comunicat de presă transmis de reprezentanții IPJ Argeș. 

 

 

Vecinii spun că au auzit ce s-a întâmplat cu femeia de 82 de ani și mai precizează că sunt mulți câini fără stăpân în localitate.

Unul dintre bărbați spune totodată că femeia obișnuia să le dea mâncare, avea chiar și în curtea ei câțiva câini.

 

 

 

Foto: captura video

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Incident în Pitești! Băiat de 13 ani agresat de doi tineri pentru că a traversat strada „prea ușor”

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Costeşti