Incident în Pitești! Băiat de 13 ani agresat de doi tineri pentru că a traversat strada „prea ușor”

de | 15.02.2024 11:55 | Pitești, Eveniment, Importante

  • Incident în Pitești!

Miercuri, 14 februarie la trecerea de pietoni de pe bulevardul Republicii din municipiul Pitești, în zona parcului 1907, a avut loc un incident în care un minor, C.G de 13 ani domiciliat în Ștefănești, în timp ce traversa regulamentar strada, a avut o altercație verbală cu patru ocupanți ai unui autoturism oprit la trecere de pietoni. Motivul ar fi fost că acesta traversa strada „prea usor”.

pietoni loviti masina trecere pietoni bicaz 812747 - Incident în Pitești! Băiat de 13 ani agresat de doi tineri pentru că a traversat strada „prea ușor”

Foto: antena3.ro

Poliția Locală Pitești informează faptul că ulterior, trei dintre pasagerii autoturismului, s-au dat jos și au pornit în urmărirea minorului. Dupa aproximativ 200 de metri, au reusit să-l prindă, în zona complexului Fortuna, fiind surprinși însă de către o patrulă a Poliției Locale.

Autorii cu vârste de 15 si 16 ani, din Mioveni toti, au fost identificați și sancționați cu amendă conform Legii 61, cu câte 500 de lei și predați Secției 1 Poliție pentru continuarea cercetarilor.

 

Foto descriptiv

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Instructor de înot arestat! Acuzat că a abuzat o fetiţă de 7 ani

poli

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Poliția Locală Pitești