O femeie care a cumpărat un Audi de 40.000 de euro a rămas fără mașină. Vezi motivul

de | 20.07.2023 22:35 | Știri, Eveniment, Național

O femeie de 55 de ani, din Iași, a dat 40.000 de euro pe un Audi furat. Mașina a fost sechestrată de polițiștii de frontieră ieșeni.

Un autoturism AUDI, care figura în bazele de date ca fiind furat, a fost descoperit și indisponibilizat de Poliţiştii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Iași.

Alerta a fost introdusă de către autorităţile din Italia în urmă cu doar câteva zile.

În data de 18 iulie, în jurul orei 12.30, polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Iași, pe timpul desfășurării unei misiuni specifice au descoperit, în zona de competență, un autoturism marca Audi Q5 Sportback, an de fabricație 2021, aparţinând unui ieșence, în vârstă de 55 de ani.”, transmit reprezentanții Poliției de Frontieră

Existând suspiciuni cu privire la situaţia juridică a maşinii, polițiștii au efectuat verificări suplimentare, constatând că aceasta figurează în bazele de date ca fiind furată din Italia din data de 14 iulie.

În legătură cu cele constatate femeia a declarat că a achiziționat autoturismul de la o societate de profil, în luna iunie a acestui an și nu are cunoștință  de faptul că ar fi furat sau implicat în vreun litigiu.

În cauză, autoritățile efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, iar autoturismul, în valoare de aproximativ 200.000 de lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

Sursă foto Poliția de Frontieră

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Haos la o biserică din Pitești. Enoriașii s-au călcat în picioare pentru o icoană şi o pungă cu mâncare

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Poliția de Frontieră Română