O femeie drogată la volan a accidentat mortal un copil de 3 ani!

de | 28.08.2023 14:51 | Știri, Eveniment, Județean

O tragedie a avut loc în Brăila, acolo unde o șoferiță drogată a accidentat mortal un copil de 3 ani, sâmbătă seară.

Femeia a condus mașina sub influenţa unei substanţe psihoactive, potrivit Digi24

Conform IPJ Brăila, sâmbătă seara, în jurul orei 19:50, organele oficiale de poliție din cadrul Biroului Rutier au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că pe strada Cărămidari din municipiul Brăila a avut loc un accident rutier. Din primele cercetări, au stabilit faptul că o femeie, în vârstă de 38 de ani, din Brăila, în timp ce conducea un autoturism pe strada Cărămidari, dinspre strada Bistriţei către strada Avram Iancu, ar fi surprins şi accidentat un copil, în vârstă de 3 ani, din Brăila, potrivit sursei citate.

La locul evenimentului au intervenit un echipaj SMURD pentru acordarea de îngrijiri medicale victimei, însă, din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru copil.

Minorula decedat şi a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Brăila, în vederea efectuării necropsiei.

Șoferița a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero iar în urma testării cu aparatul drugtest s-a stabilit că aceasta consumase o substanţă psihoactivă, motiv pentru care i-au fost recoltate mostre biologice la spital.

În cauză, a fost întocmit dosar penal şi cercetările continuă.

 

urcusspreinviere.ro

Descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Tractor izbucnit în flăcări, în Argeș!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole