După dezastru de la Crevedia. Adrian Miuțescu, deputat Forța Dreptei: ”Din păcate, pericolul există în fiecare județ din țară”

de | 28.08.2023 15:18 | Național, Politic

Exploziile izbucnite sâmbătă seară, urmate de incendii de proporții, au zguduit comuna Crevedia, din județul Dâmbovița. Bilanțul victimelor a ajuns la doi decedați și zeci de răniți. După acest caz tulburător, Adrian Miuțescu, deputatul Forța Dreptei declară că așteaptă să vadă ”reacția autorităților din Argeș și cum se vor derula controalele la stațiile GPL”.

“Bilanț cutremurător în urma exploziilor de sâmbătă, de la stația GPL ilegală din Crevedia, județul Dâmbovița: doi oameni au murit și 56 au fost grav răniți. 39 de pompieri se numără printre victime, iar 12 oameni sunt în stare gravă, fiind transferați în străinătate. Firma nu mai avea autorizație din 2020 și aparținea fiului primarului PSD din Caracal.

Nu mai puțin de 7 instituții ale statului ar fi trebuit să se asigure că stația GPL este într-adevăr închisă, dar au preferat să ignore pericolul, dintr-o complicitate criminală.

Procurorii DNA au deschis un dosar penal in rem privind fapte de abuz în serviciu în care cercetează modul în care a funcționat fără autorizație timp de trei ani stația GPL din Crevedia.

Din păcate, pericolul există în fiecare județ din țară, nu numai în Dâmbovița! Stațiile GPL amplasate între blocuri, sau cele unde se încarcă butelii de aragaz, deși e ilegal, sunt peste tot. Sper ca, după această tragedie, instituțiile statului să își facă datoria și să învețe că, într-adevăr, corupția ucide!

Aștept să văd reacția autorităților din Argeș și cum se vor derula controalele la stațiile GPL, pentru ca nenorocirile de la Crevedia să nu se repete și în județul nostru!”, a transmis deputatul Forța Dreptei, Adrian Miuțescu, în informarea publicată pe pagina de Facebook.

Foto descriptiv.

Citiți, de aseemnea, pe anchetaonline.ro:

Ludovic Orban, președintele Forța Dreptei: ”În România este nevoie de o schimbare”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Adrian Miuțescu

Ultimele articole