Ludovic Orban, președintele Forța Dreptei: ”În România este nevoie de o schimbare”

de | 20.08.2023 20:50 | Național, Politic

Sâmbătă în București a avut loc Conferința Națională a Forța Dreptei. Evenimentul a reunit peste 1.400 de participanți la Aula Universității Politehnica. Ludovic Orban, președintele Forța Dreptei, a subliniat la conferința națională a partidului că ”Forța Dreptei trebuie să demonstreze că este cu adevărat o forță care are capacitatea de a reprezenta oamenii cu o gândire corectă, normală, oamenii cu o orientare de dreapta, liberalii, conservatorii, creștin-democrații, și mai ales că Forța Dreptei este pregătită de luptă!”

Sursă foto: Facebook Ludovic Orban.

”Astăzi, Forța Dreptei trebuie să demonstreze că este cu adevărat o forță care are capacitatea de a reprezenta oamenii cu o gândire corectă, normală, oamenii cu o orientare de dreapta, liberalii, conservatorii, creștin-democrații, și mai ales că Forța Dreptei este pregătită de luptă!

În România este nevoie de o schimbare și e obligația noastră, a fiecărui membru al Forța Dreptei, să ia legătura cu orice om care suferă, care și-a pierdut încrederea, care este dezamăgit, care este revoltat de ceea ce se întâmplă în România, să le arătăm oamenilor că există soluție. Există oameni pregătiți, există oameni corecți, există oameni cinstiți, există oameni care au viziune, există oameni care au bun-simț, au dragoste de oameni, au dragoste de muncă și au capacitatea să ducă România în direcția corectă și, mai ales, să ducă România spre statura la care avem dreptul și pe care o merităm. Anume, de putere regională în Europa centrală și de Est, de țară economică dezvoltată, de țară a cărui cuvânt să conteze în Europa și în întreaga lume.

În România, oamenii corecți, oamenii educați, oamenii pregătiți, responsabili, oamenii care se duc dimineață la muncă, care spun adevărul, cărora le e rușină să mintă, oamenii care nu fură, care își câștigă cinstit existența, sunt majoritari! Ei trebuie să se trezească și să dea direcția corectă a României. România nu mai poate fi guvernată de niște prostălăi și de niște oameni care nu au absolut niciun fel de pregătire și niciun fel de statură morală numai din cauza faptului că oamenii corecți, oamenii cu bun-simț, oamenii educați, stau acasă în ziua votului.

Nu putem accepta asta, trebuie să mergem către fiecare om care a făcut ceva la viața lui, care este pregătit să schimbe în bine lucrurile, care se pricepe la ceva, care știe care e direcția corectă, care își trăiește cinstit și onest existența, și să-l convingem că soarta României este în mâna fiecăruia dintre ei și că singura soluție pentru a pune punct acestei guvernări submediocre, aceste dominații a clientelismului, corupției și nepotismului, este să se mobilizeze și să voteze o formațiune politică de centru-dreapta, iar în cazul constituirii unei coaliții, cu acea coaliție de centru-dreapta”, a transmis Ludovic Orban, președintele Forța Dreptei, la conferința națională a partidului.

Sursă foto: Facebook Ludovic Orban.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

La Conferință Națională a Forța Dreptei. Delegația argeșeană este una numeroasă

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ludovic Orban