La Conferință Națională a Forța Dreptei. Delegația argeșeană este una numeroasă

de | 18.08.2023 20:28 | Știri, Județean, Național, Politic

Sâmbătă, 19 august 2023, începând cu ora 11.00, în București va avea loc Conferința Națională a Forța Dreptei. Evenimentul va reuni peste 1.200 de participanți la Aula Universității Politehnica din București și sunt așteptați să participe și reprezentanți ai partidelor politice democratice de opoziție pentru a se adresa celor prezenți. Delegația argeșeană condusă de către președintele Emanuel Soare și deputatul Adrian Miuțescu este una numeroasă.

Forța Dreptei Argeș va participa sâmbătă, 19 august, la prima Conferință Națională organizată de la înființarea partidului. Delegația argeșeană condusă de către președintele Emanuel Soare și deputatul Adrian Miuțescu este una numeroasă, de aproximativ 100 de persoane, membri de partid și simpatizanți, potrivit informării primite. Evenimentul va reuni peste 1.200 de participanți în Aula Universității Politehnica din București, unde sunt așteptați să participe primarul Capitalei și reprezentanți ai partidelor politice democratice de opoziție pentru a se adresa celor prezenți. În cadrul reuniunii, intitulată ”Forța de a reuși”, vor fi prezentate și adoptate strategia politică a partidului pentru anul 2024, principalele direcții ale programului de guvernare și calendarul alegerilor interne ale Forța Dreptei. Evenimentul va fi transmis live on-line pe canalele de Youtube și Facebook.

Sursă foto: Facebook Forță Dreptei Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Forța Dreptei: ”Eliminarea pensiilor speciale a devenit mascarada complicităților dintre CCR și coaliția PSD-PNL”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Forța Dreptei

Ultimele articole