Niciun weekend fără vitezomani la volan! Argeșean prins cu 147 km/h în localitate

de | 20.08.2023 19:00 | Județean, Eveniment

Nu trece niciun weekend fără ca șoferii vitezomani să își facă simțită prezența pe străzile din Argeș.

Potrivit polițiștilor rutieri argeșeni, în ultimele 48 de ore, au fost date 396 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 71.205 lei. De asemenea, au fost reținute, pentru a fi ulterior suspendate, 25 de permise de conducere și retrase 12 certificate de înmatriculare.

Printre cei sancționați se numără și un bărbat de 28 de ani, din Berevoești. El a fost depistat în cursul zilei de vineri, 18 august, pe DJ 732B de pe raza localității de domiciliu, în timp ce mergea cu viteza de  147 km/h.

Pentru că a apăsat prea tare accelerația, bărbatul s-a ales cu o amendă de 1.305 lei, dar și cu permisul suspendat pe o perioadă de 120 de zile.

De asemenea, tot vineri, un tânăr de 21 de ani, din Mihăești, a fost prins conducând pe DN 73, pe raza comunei Stâlpeni, cu viteza de 119 km/h.

Pentru fapta sa, tânărul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei, iar permisul de conducere i-a fost suspendat pentru 90 de zile.

foto descriptiv vladiancu.com

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Elicopterul SMURD, solicitat pentru salvarea unui turist de 38 de ani căruia i s-a făcut rău în Munții Făgăraș

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Berevoiești | Mihăeşti