Șoferiță beată la volan, prinsă pe străzile din Negrași

de | 20.08.2023 20:53 | Județean, Eveniment

O femeie, de 38 de ani, din Găești, județul Dâmbovița, care s-a „distrat” mai mult decât trebuia, în acest weekend, a fost prinsă de polițiști, în timp ce conducea sub influența băuturilor alcoolice.

Șoferița a fost oprită în noaptea de 18 spre 19 august, în jurul orei 23:00, pe DJ 659, pe raza localității Negrași, pentru un control de rutină. Totodată, oamenii legii au verificat-o cu aparatul etilotest, reieșind că aceasta consumase alcool.

Aparatul a indicat o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care femeia a ajuns la spital pentru a i se recolta probele biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma distracției din weekend, șoferița s-a ales cu dosar penal, iar permisul i-a fost suspendat.

Nu este singura persoană care a fost prinsă sub influența alcoolului la volan în weekendul acesta. Un șofer de 30 de ani, din Pitești, care se deplasa pe pe bld. Nicolae Bălcescu de pe raza localității de domiciliu, a fost și el prins „pe picior greșit”.

Având în vedere valoarea în urma testării, mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pentru fapta sa, bărbatul s-a ales cu dosar penal, iar permisul i-a fost suspendat.

foto descriptiv pressalert.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Niciun weekend fără vitezomani la volan! Argeșean prins cu 147 km/h în localitate

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Negrași