O femeie a fost arestată după ce l-a mușcat de genunchi pe iubitul ei!

de | 25.01.2023 12:41 | Știri, Eveniment, Național

O româncă de 38 de ani, care trăiește în Italia împreună cu iubitul ei, a fost arestată pentru după ce luni la rând, l-a agresat luni la rând, potrivit Digi24.

Femeia l-a lovit pe bărbat cratițe în cap și l-a mușcat de genunchi. Mai mult de atât, victima, în vârstă de 45 de ani, a avut nevoie de 100 de zile de îngrijiri medicale.

Românca s-a ales cu ordin de restricție după ce și-a terorizat bărbatul, dar s-a întors în locuința acestuia, faptă pentru care a ajuns după gratii, scrie Gazetta di Parma.

În ultimul an, concubinul acesteia a ajuns de mai multe ori la spital pentru îngrijiri medicale. Abia în luna decembrie acesta a reclamat-o la poliție.

Așa s-a ales femeia cu un ordin de protecție, pe care l-a încălcat, întorcându-se în casa bărbatului pentru a-l teroriza, conform sursei citate.

În cursul zile de miercuri, carabinierii au decis arestarea româncei.

Foto descriptiv.
Sursa Foto Digi24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un bărbat se ridică din scaunul cu rotile şi începe să meargă! Filmarea este virală!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole