Un bărbat se ridică din scaunul cu rotile şi începe să meargă! Filmarea este virală!

de | 25.01.2023 11:01 | Știri, Eveniment, Național

Un adevărat „miracol” a fost surprins într-o filmare după ce un bărbat care se afla în scaun cu rotile într-o parcare din Braşov se ridică și începe să meargă, potrivit playtech.ro.

Filmarea a fost postată chiar pe contul de Facebook al polițistului Daniel Zontea și a devenit virală.

În imagini sunt surprinși mai mulți bărbați care se află lângă o mașină parcată în fața clădirii Modarom din Brașov.

Se observă cum aceștia vor să urce în autoturism, iar unul dintre ei se asigură că nu îi vede nimeni. Bărbatul care se afla în scaunul cu rotile se ridică în picioare, își dă geaca jos și o aruncă în portbagajul mașinii, după care fumează o țigară și se urcă pe bancheta din dreapta față. Bineînțeles, asta după ce își întinde puțin picioarele, conform sursei citate.

Indivizii au plecat cu mașina.

Tre’ să recunoaștem că, indiferent cât de bun ne este locul de muncă, cu toții mai avem momente în care trântim și înjurăm atunci când rămânem peste program. Din acest material concluziile le trageți voi. Eu însă îmi voi păstra aceeași convingere: Mâna întinsă nu primește ajutor”, a scris polițistul Daniel Zontea.

Cel mai probabil, bărbatul „cu handicap” este un alt cerșetor, lăsat de ceilalți tovarăși în centrul Brașovului pentru a face rost de bani din mila oamenilor. Acestă tehnică este des întâlnită.

Vedeți VIDEO aici.

 

Foto playtech.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Fraţii Tate au fost scoși din arest pentru a participa la percheziţiile informatice!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: