Fraţii Tate au fost scoși din arest pentru a participa la percheziţiile informatice!

de | 25.01.2023 10:06 | Știri, Eveniment, Național

Fraţii Tate au fost scoşi, în urmă cu doar câteva momente, din arest, pentru a putea participa la percheziţia informatică unde le vor fi verificate telefoanele şi laptop-urile de către procurori.

Mai mult de atât, odată ce au ajuns la sediul DIICOT, frații Tate le-au declarat reporterilor că „autorităţile române le fură banii şi maşinile” şi că „justiţia din România este nedreaptă”, potrivit Antena 3 CNN.

Celor doi le-au fost sechestrate mai multe bunuri, terenuri şi case, care au o valoare de trei milioane de euro. De asemenea, Andrew Tate s-a plâns de condiţiile din închisoare.

De aici nu a putu lipsi nici fosta poliţistă, Luana Radu, implicată în dosarul celor doi, care a ajuns alături de aceștia la sediul DIICOT, conform sursei citate.

Astăzi vor avea loc percheziţii informatice în care vor fi analizate atât telefoanele fraților Tate, cât şi calculatoarele care au fost ridicate.

 

Foto descriptiv.

Sursa Foto Digi24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

ACUM! Incendiu la un autoturism în Costești!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole