O femeie a fost lovită Pitești! Agresorul a fost reținut!

de | 27.03.2024 19:24 | Știri, Eveniment

Organele de lege din cadrul Secției 1 Poliție Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunilor de loviri sau alte violențe și șantaj, și au reținut, în cursul zilei de ieri, 26 martie, polițiștii un bărbat de 44 de ani.

Conform polițiștilor, bărbatul ar fi lovit, în noaptea de 6 spre 7 martie, în jurul orei 23:00, o femeie, în timp ce se afla pe o stradă din municipiul Pitești.

În urma agresiunii, femeii i-au fost sparți ochelarii de vedere pe care îi purta.

După administrarea probatoriului, în cursul zilei de ieri, bărbatul de 44 ani, din comuna Cotmeana, a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 27 martie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Foto descriptiv opinia timisoarei

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un argeșean a lovit un minor de 17 ani, într-un magazin din Argeș!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole