Un argeșean a lovit un minor de 17 ani, într-un magazin din Argeș!

de | 27.03.2024 17:22 | Știri, Eveniment

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Valea Mare Pravăț au continuat, în cursul zilei de ieri, 26 martie, cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, privind săvârșirea infracțiunii de loviri sau alte violențe, și au reținut un bărbat de 38 de ani.

În urma cercetărilor, s-a constatat că un bărbat, în vârstă de 38 de ani, din Valea Mare Pravăț, ar fi lovit, în ziua de 19 ianuarie, un minor de 17 ani, din aceeași localitate.

Cei doi se aflau în incinta unui magazin.

După administrarea probatoriului, bărbatul de 38 ani, din comuna Valea Mare Pravăț, a fost reținut, în cursul zilei de ieri, 26 martie, pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 27 martie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

 

 

sursă foto olt-alert.ro/ descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

 

Argeș: Un tânăr a șantajat o minoră de 14 ani cu fotografii și a fost reținut!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole