Curtea de Argeș: O femeie de 84 de ani a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost lovită de 2 mașini!

de | 08.01.2024 12:03 | Județean, Eveniment

Curtea de Argeș: O femeie de 84 de ani a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost lovită de 2 mașini! Unul dintre șoferi a fugit de la locul accidentului

Informații noi 12:03

În urma accidentului ce a avut loc, în această dimineață, pe strada Valea Iașului din Curtea de Argeș, o femeie de 84 de ani, din Curtea de Argeș, a ajuns în stare gravă la spital.

Din verificările preliminare efectuate de polițiștii rutieri, bătrâna a fost lovită de o femeie de 52 de ani, din Curtea de Argeș, care conducea un autoturism, din direcția Valea Iașului către strada Eroilor.

În urma impactului violent, femeia a fost proiectată pe sensul opus de mers, unde a fost accidentată de un alt autoturism, al cărui șofer a părăsit locul producerii accidentului.

La data de 08 ianuarie a.c., în jurul orei 07:30, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că, pe strada Valea Iașului din Curtea de Argeș a avut loc un accident rutier, cu victimă pieton.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier Curtea de Argeș, care, din primele verificări, au stabilit faptul că, o femeie de 52 de ani, din Curtea de Argeș, care conducea un autoturism, din direcția Valea Iașului către strada Eroilor, a accidentat o femeie de 84 de ani, din același municipiu, care se deplasa în calitate de pieton.

În urma impactului, victima a fost proiectată pe sensul opus de mers, unde a fost accidentată de un alt autoturism, al cărui conducător auto a părăsit locul producerii accidentului.”, transmite IPJ Argeș

În urma impactului, femeia de 84 de ani a fost rănită grav și a ajuns la spital.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, șoferul care a fugit de la locul accidentului a fost identificat și este vorba despre un tânăr de 32 de ani, din Curtea de Argeș.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului producerii accidentului, fără încuviințarea polițiștilor, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs.

Știrea inițială

Un accident rutier a avut loc, în urmă cu puțin timp, pe strada Str. Valea Iașului din municipiul Curtea de Argeș.

Din primele informații, o femeie a fost lovită de un autoturism.

La fața locului s-au deplasat pompierii cu un echipaj SMURD de prim ajutor calificat.

Din păcate, în urma impactului, femeia a suferit răni la picioare. Victima a fost transportată la spital.

Paramedicii SMURD au monitorizat și transportat la spital o persoană de sex feminin, care prezenta traumatisme la membrele inferioare.”, transmite ISU Argeș

foto descriptiv zi-de-zi.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

A intrat cu mașina în curtea unei gospodării din Mihăești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Curtea de Argeş

Ultimele articole