Femeie sfâșiată de câini! Un bărbat care a încercat să o salveze, mușcat și el

de | 27.02.2023 12:52 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Femeie sfâșiată de câini! Un bărbat care a încercat să o salveze, mușcat și el

Încă un eveniment tragic, în care oamenii au căzut victime ale câinilor fără stăpâni, a avut loc în România. O femeie de 57 de ani, din comuna Vânători, județul Galați, a fost sfâșiată de câțiva câini, duminică, în timp ce aduna urzici, aflându-se pe un teren agricol.

Femeia se afla la marginea localității, acolo unde a fost atacată de maidanezi. Un bărbat de 44 de ani, care se afla în zonă, a auzit-o țipând și i-a sărit în ajutor. Dacă nu era omul respectiv prin preajmă, probabil femeia ar fi murit. Bărbatul, însă, s-a ales și el cu răni la mâini și picioare, în încercarea de a o salva pe femeie,

Ambii au fost transporați la spital pentru îngrjiri medicale, dar femeia, care are răni grave, a fost rămas internată.

Din verificările preliminare, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Galați au stabilit faptul că o femeie, de 57 de ani, domiciliată în Vânători, în timp ce aduna urzici pe un teren agricol, de la marginea localității de domiciliu, a fost atacată de mai mulți câini vagabonzi. Un bărbat, de 44 de ani, domiciliat în municipiul Galați, a auzit țipetele de ajutor ale femeii și a sărit în ajutorul acesteia. A reușit să înlăture pericolul și să oprească acțiunea câinilor, punându-i pe fugă, însă, a fost mușcat, la rândul său, la nivelul membrelor inferioare și superioare.”, transmite IPJ Galați.

Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă.

Foto Știrile Pro tv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Suspiciune de crimă! O femeie a fost găsită moartă într-o casă

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Galați

Ultimele articole