Suspiciune de crimă! O femeie a fost găsită moartă într-o casă

de | 27.02.2023 10:00 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Suspiciune de crimă! O femeie a fost găsită moartă într-o casă

Suspiciune de crimă, duminică seara, după ce o femeie de 36 de ani a fost găsită fără viață, într-o casă.

S-a întâmplat în Brașov, iar principalul suspect este fostul iubit al femeii, un bărbat de 35 de ani. Potrivit anchetatorilor, victima avea multiple leziuni pe corp, ceea ce ar fi dus la decesul acesteia.

Polițiștii au ajuns la locuința femeii în urma unui apel la 112 cu privire la o agresiune care a avut loc în casa respectivă. Oamenii legii au găsit-o pe aceasta în stare de inconștiență, cu leziuni pe corp. Ulterior, cadrele medicale au declarat decesul.

Suspectul a fost identificat și prins de polițiști, iar acum se află în custodia autorităților.

Ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov – Serviciul de Investigaţii Criminale, sub delegarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, au întocmit dosar penal, în care, la acest moment, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor. (…) Ancheta penală este în curs de desfăşurare, sub coordonarea procurorului de caz, cercetările fiind continuate pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii judiciare”, au transmis reprezentanţii IPJ Braşov.

Deocamdată nu se știe din ce motiv a apelat bărbatul la acest gest șocant.

Foto descriptiv Stirile Pro tv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Impact puternic între două mașini! 3 bărbați au ajuns la spital

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: