O femeie i-a dat foc unui bărbat după o ceartă! A fost reținută!

de | 19.01.2024 14:53 | Știri, Eveniment

O femeie, în vârstă de 53 de ani, din Constanța, a fost reţinută de poliţişti, pentru 24 de ore, după ce i-a dat foc unui bărbat de 52 de ani.

La data de 18 ianuarie, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa a dispus reţinerea pentru 24 de ore, a unei femei, de 53 ani, bănuită de săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor calificat”, au transmis reprezentanţii IPJ Constanţa.

Organele de lege au transmis că în urma verificărilor făcute de poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, s-a descoperit faptul că, în cursul zilei de joi, 18 ianuarie, în urma unui conflict ce a izbucnit spontan, femeia i-a dat foc unui bărbat, de 52 de ani.

Aceasta a fost condusă şi încarcerată în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa şi urmează să fie prezentată instanţei cu propunere legală, potrivit Digi24.

sursă foto olt-alert.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

A fost activat Planul Roşu în Buzău! 7 copii au ajuns la spital!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole