Primăria Costești ridică o locuință pentru un bărbat rămas fără casă în toiul iernii

de | 19.01.2024 15:51 | Costești, Administrație

  • Vești bune anunțate de ing. Ion Baicea, primarul orașului Costești!
la Costești
Acesta a anunțat în mediul online faptul că reprezentanții Primăriei au început lucrările pentru construirea unei case pentru argeșeanul Patru Ion.
Ca urmare a incendiului din data de 08.01.2024, din satul Smei, Primăria orașului Costești a început lucrările de execuție a unei locuințe pentru domnul Patru Ion”, a transmis Ion Baicea. 
la Costești
Reamintim faptul că în data de 8 ianuarie a avut loc un incendiu în satul Smei acolo unde o casă s-a făcut scrum. Locuința îi aparținea lui Patru Ion, un argeșean care în urma evenimentului a fost internat în spital.
Din păcate bărbatul a rămas, în plină iarnă, fără nimic, flăcările i-au distrus absolut tot.
la Costești
Cazul a fost preluat de Primăria orașului Costești prin Direcția de Asistență Socială în colaborare cu preotul paroh al satului Smei, Stefan Viorel.
Edilul orașului Costești anunța prin intermediul paginii de socializare faptul că se găsise o soluție de moment pentru bărbat, acestuia i s-a pus la dispoziție o cameră de locuit iar în prezent se lucrează la casa lui.
Foto: Facebook 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Costeşti

Ultimele articole