Festival cu mâncare turcească la Pitești! 3 zile de delicii în weekend!

de | 09.05.2022 15:12 | Știri, După locație, După subiect, Lifestyle, Pitești

Festival cu mâncare turcească la Pitești!

Un eveniment dedicat împătimiților de experiențe gastronomice va avea loc în perioada 13-15 mai, în centrul Piteștiului. Istanbul Street Food Festival, eveniment organizat în premieră la Pitești, promite să răsfețe papilele gustative ale pofticioșilor cu o sumedie de mâncăruri cu specific turcesc: adana kebap – baklavale, siș kebap – turkish delight, cöp siș – placintă turcească, urfa kebap -tentacule de cfaracatiță, gozleme. -pui de baltă, înghețată turcească -rapane, sunt câteva dintre deliciile cu care sunteți așteptați în centrul orașului.

festival-mancare-turceasca (3)

Locația aleasă pentru acest eveniment este platoul din fața Primăriei municipiului Pitești, care va aduna, ca de fiecare dată cum se întâmplă la astfel de evenimente, mii de oameni dornici să nu rateze o experiență gastronomică de neuitat.

festival-mancare-turceasca (5)

Baklavale cu sirop din lapte unic în România cu fistic, nucă, migdale, caimac, ciocolată, vișine și multe multe altele, peste 50 de sortimente de Turkish Delight, Market turcesc, Baklava, Kunefe, Katmer, renumitele placinte Turcești, Su Boregi, Gozleme pregătite chiar in fata dumneavoastră.
Vom parcurge în aceste zile o experiența de neuitat -Bucătarii nostri vor găti pt dumneavoastra o gama larga de preparate; DULCIURI TURCESTI , FRUCTE DE MARE cât și MÂNCAREA TURCEASCĂ așa cum nu ați mai văzut”, au transmis organizatorii festivalului.

festival-mancare-turceasca (4)

Festivalul cu mâncare turcească se va desfășura în zilele de vineri, sâmbătă și duminică, între orele 12:00-22:00.

Azi, Țiriac împlinește 83 de ani! Ce pensie uriașă încasează!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești

Ultimele articole