Festivalul „Toamna Piteșteană” și Street Food Festival vor avea loc săptămâna următoare!

de | 27.09.2022 20:28 | Știri, Eveniment, Județean

Festivalul „Toamna Piteșteană” continuă în orașul nostru. Astfel, cea de-a XVI-a ediția a festivalului se va desfășura, anul acesta, în perioada 06-13 octombrie, la Pitești.

La evenimentul de toamnă vor fi prezenți peste 100 de participanți, fiecare dintre ei prezentându-și produsele, cât mai proaspete și de sezon, de la legume la fructe, la conservă sau nu. De la băuturi care să îți bucure papilele gustative și să te încălzească în sezonul rece, cum ar fi vinul sau mustul, la alimentare tradiționale din carne și lapte, flori de toamnă și plante medicinale.

toamna pitesteana 1 - Festivalul „Toamna Piteșteană” și Street Food Festival vor avea loc săptămâna următoare!

Ultima zi în care participanții s-au putut înscrie a fost vineri, 23 septembrie 2022.

Acest eveniment va avea loc în Piața Vasile Milea, din centrul Piteștiului, și va fi completat de Street Food Festival, un alt festival de mâncare, cu specialități ale bucătăriei internaționale, care va diversifica produsele, fiind astfel pe gusturile tuturor!

Vizitatorii sunt poftiți, pe durata întregii săptămâni, să participe la cele două festivaluri din Pitești!

 

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(VIDEO) Primarul Piteștiului: „Vă prezentăm proiectul celui mai spectaculos stadion din România!”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: