anchetaonline.ro

„Festivalul Vinului” are loc în acest weekend în Parcul Ștrand din Pitești!

de | 23.09.2022 12:05 | Știri, Județean, Lifestyle, Pitești

  • „Festivalul Vinului” în Pitești!

 

În parcul Ștrand, în zona tabăra de sculptură va avea loc în perioada 23 – 25 septembrie, Festivalul Vinului Pitești 2022. Anunțul a fost făcut de Primărie.

Evenimentul este organizat de Asociația Talentelor și are ca scop principal promovarea potențialului viti-vinicol din Romania.

Totodată oferă producătorilor oportunități de prezentare și comercializare a vinurilor proprii, soiuri de struguri, butas, într-o atmosferă de sărbătoare întreținută de evenimente artistice atractive.

Un vin bun nu merge fără produse tradiționale care să bucure papilele gustative, așa că veți putea servi din mâncarea delicioasă și vă puteți delecta pe muzica de calitate pentru toate gusturile iar cei mici se pot distra la locurile de joacă.

 

vinului

 

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești