Fetiţă de 10 ani, bunica şi mătuşa ei, spulberate pe trecerea de pietoni! Șoferița, o femeie de 60 de ani

de | 12.09.2023 22:43 | Național, Eveniment

Un accident grav a avut loc astăzi, 12 septembrie, pe o trecere de pietoni de lângă o școală din Sighetu Marmaţiei. O fetiţă în vârstă de 10 ani, împreună cu bunica şi mătuşa ei, au fost spulberate de o maşină în timp ce traversau strada.

Poliţiştii din Sighetu Marmaţiei au fost sesizaţi prin S.N.U.A.U. 112 despre faptul că pe strada Piaţa Libertăţii din municipiu, s-a produs un accident de circulaţie soldat cu vătămarea corporală a trei persoane”, a transmis IPJ Maramureş.

Femeile veniseră să o ia pe micuță de la școală. După terminarea orelor, cele trei au traversat regulamentar strada, moment în care, au fost lovite de o mașină la volanul căreia se afla o femeie în vârstă de 60 de ani, din Săpânţa, relatează observatornews.ro

Din păcate, impactul a fost extrem de puternic, iar fetiţa a rămas prinsă sub roţile maşinii. După ce a fost eliberată, cu ajutorul oamenilor care se aflau în zonă, de sub mașină, copila a fost preluată de un elicopter SMURD și transportată de urgență la Spitalul Județean din Baia Mare.

Potrivit sursei citate, în prezent, micuța este internată în spital cu politraumatisme și fracturi, însă medicii transmit că, din fericire, starea sa este stabilă.  De asemenea, și cele două femei au fost rănite destul de grav și au ajuns la spital.

Victimele, o minoră de 10 ani şi două femei de 20 respectiv 47 de ani din Sighetu Marmaţiei, au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Conducătoarea auto a fost testată alcoolscopic, rezultatul fiind zero”, au adăugat reprezentanții IPJ Maramureş.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Totodată, acesteia i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

sursă foto observatornews.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Angajații de la CFR, în grevă de avertisment pe 15 septembrie. Care sunt revendicările lor

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Sighetu Marmației

Ultimele articole