Încă un cutremur a avut loc în România! Ce magnitudine a avut

de | 12.09.2023 23:54 | Național, Eveniment

Un nou cutremur a fost raportat în România, marți, 12 septembrie. Seismul s-a produs în Oltenia și a fost resimțit în mai multe orașe.

Potrivit Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP), cutremurul a avut loc la ora 18:36:22 (ora locală a României), în județul Gorj. Magnitudinea acestuia a fost de 3.4 și s-a produs la o adâncime de 15 kilometri.

Seismul s-a produs în apropierea următoarelor orașe: 10 km NV de Târgu Jiu, 68 km NE de Drobeta-Turnu Severin, 73 km S de Hunedoara, 88 km S de Deva, 92 km V de Râmnicu Vâlcea.

Din fericire, a fost un seism slab, care nu a provocat pagube materiale și nici nu au fost înregistrate victime din cauza lui.

Anul acesta, în Gorj, au avut loc mai multe cutremure.  Cel mai puternic a fost de 5,7 grade, urmat de mai multe replici, cea mai mare având magnitudinea de 4,4.

Foto descriptiv Evenimentul Zilei

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Fetiţă de 10 ani, bunica şi mătuşa ei, spulberate pe trecerea de pietoni! Șoferița, o femeie de 60 de ani

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: INFP