O fetiță de 11 ani a fost violată de un grup de 6 minori!

de | 11.03.2023 13:17 | Știri, Eveniment, Județean

O fetiță în vârstă de 11 ani ar fi fost abuzată sexual de un grup de șase minori, patru dintre ei având vârste de sub 14 ani, care au amenințat-o cu un cuțit.

Șocantul eveniment s-a petrecut în toaleta unui centru comercial din suburbia Badalona din Barcelona, Spania, acolo unde fata a fost băgată cu forța de agresori.

Ea a fost amenințată cu un cuțit și violată, conform Antena 3 CNN.

Presa locală informează că mai mulți dintre presupușii agresori aveau mai puțin de 14 ani, vârsta de răspundere penală în Spania, ceea ce exclude inculparea lor.

Totuși, doi dintre suspecți, singurii ce au peste 14 ani, ar fi putut fi duși într-un centru pentru minori. Judecătorul a decis să-l trimită doar pe unul dintre ei, lăsându-l pe celălalt în libertate supravegheată.

Conform presei, fratele presupusei victime a fost amenințat din cauza plângerii depuse de familia sa.

 

Foto descriptiv.

Foto Unica.md

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

A vrut să-și ucidă fratele pentru a-i fura soția!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole