Fetiță de 8 ani, mușcată de lup la Grădina Zoologică din Sibiu

de | 08.09.2023 20:57 | Național, Eveniment

Un eveniment nefericit a avut loc astăzi, după-amiază, la Grădina Zoologică Sibiu. O fetiță de opt ani a fost mușcată de un lup.

La fața locului s-a deplasat de urgență un echipaj SMURD pentru a-i acorda fetiței îngrijiri medicale.

Un echipaj SMURD a intervenit de urgenţă la Grădina Zoologică Sibiu pentru a acorda îngrijiri medicale unei fetiţe în vârstă de 8 ani care a fost muşcată de un lup”, a transmis ISU Sibiu.

Se pare că fetiţa ar fi băgat mâna prin gardul de protecţie şi astfel a fost muşcată de palmă, deoarece reprezentanți Grădinei Zoologice susțin că în zona lupilor nu se ajunge cu ușurință.

În momentul de față nu putem spune cu certitudine unde anume s-a petrecut incidentul, la care dintre lupi, dar niciunul nu este aproape. Sigur copilul a trecut zona de protecție pentru că la lupi nu poți ajunge decât dacă treci acea linie de marcație care garantează siguranța. Numai dacă nu a respectat indicatoarele, a trecut zona de siguranță și a băgat mâna”, a declarat pentru Turnul Sfatului medicul din cadrul Grădinii Zoologice Sibiu, Liviu Teodorescu.

Copila a fost transportată de urgenţă la Spitalul de Pediatrie din municipiul Sibiu, unde a primit îngrijiri medicale. De asemenea, fetita va beneficia și de consult de specialitate Boli infectioase pentru a primi recomandari la domiciliu.

În jurul orei 17.00, s-a prezentat în serviciul CPU al Spitalului Clinic de Pediatrie Sibiu o fetiţă în vârstă de 8 ani cu o plagă prin muşcătura de lup la nivelul mâinii. S-au realizat investigaţii, consulturi de specialitate, tratamenul local al plăgii, vaccinare antitetanică”, au transmis oficialii Spitalului de Pediatrie Sibiu pentru sursa citată

foto descriptiv libertatea.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(VIDEO) Incendiu de proporții în Lăzărești! Au ars 30.000 mp de vegetație

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Sibiu

Ultimele articole